03 July 2010

PROJEKT Pravda Za Zdí - PROJECT Truth Behind The Wall





PROJEKT Pravda Za Zdí - PROJECT Truth Behind The Wall


MORE INFORMATIONS - VÍCE INFORMACÍ NA http://www.pravdazazdi.cz/index.html

Projekt Pravdazazdi nepředstavuje žádnou organizaci. Jeho hlavním smyslem je poukázat na tragickou situaci zvířat, informovat o ní veřejnost, nabídnout řešení a motivovat především k samostatné aktivitě všechny ty, kteří nechtějí jen nečinně přihlížet.

Každý může svým jednáním změnit život druhých a to jestli k horšímu či lepšímu si volí sám. Je na každém, jestli se rozhodne ubližovat a vykořisťovat, zneužívat, plýtvat a jen brát a ničit, nebo se alespoň pokusit něco změnit.
Nikdy není pozdě, začít je možné kdykoliv, nebo právě teď...


Veškeré získané materiály pzz jsou volně ke stažení a použití ve prospěch zvířat.


„Jediná věc nezbytná k triumfu zla, je nečinnost dobra“
Edmud Burke


Postupem času vzrostlo vykořisťování zvířat do šokujících rozměrů. Živé cítící bytosti byly degradovány na výrobní jednotky, stroje na maso, mléko, vejce. Oblékáme se do jejich srsti a kůže, krutě a naprosto zbytečně je mučíme ve vivisekčních laboratořích, zneužíváme je pro zábavu a sport, zákeřně lovíme a zabíjíme. Velká část toho všeho je skryta právě za zdí.

Mnoho lidí říká, že se s tím nedá nic dělat, že to nemůžeme změnit. Omyl. Změnou je každý z nás. Kde není poptávky, není ani nabídky. A čím méně poptávky, tím méně krutosti a bolesti.

Zvířata tu nejsou pro nás, ale s námi a i když jejich zneužívání sahá svými kořeny hluboko do minulosti, není jediného důvodu v tomto barbarství dál pokračovat. Naopak, nebýt lhostejný k tomu, co se děje kolem nás, být zodpovědný za svoje činy, soucítit s ostatními živými tvory, to je to, co dělá člověka člověkem.

Tento projekt vznikl, aby vypovídal za zvířata, protože ona sama to udělat nemohou. O jejich skutečném životě, bez lživé lobby vykořisťovatelů, kteří si založili svůj byznys na věznění, trápení a smrti zvířat.

Jelikož stále vznikají dohady či výmluvy, že „tohle se u nás zvířatům neděje“, jsou všechny fotografie a videa, až na výjimky, pořízeny v České republice.

Ačkoliv důkazy už existují, předkládáme další a zároveň vyzýváme: „Nenechme je v tom!“ Jsou to přátelé a náleží jim z naší strany ochrana, respekt a úcta.