03 July 2010

PROJEKT NEVĚDOMÍ - PROJECT UNCONSCIOUSNESS




PROJEKT NEVĚDOMÍ - PROJECT UNCONSCIOUSNESS

...jen soucit nestačí...je třeba pomáhat...


GO VEG...FEEL FREE...USE YOUR SENSES... and then...DANCE!!! :)) STAŇ SE VEGANEM...OSVOBOĎ SE...ZAČNI UŽÍVAT SVÉ SMYSLY a pak...TANCUJ!!! (i vykrůcaj...len tu pjecku...nezrůcaj) !!! :)))


Projekt Nevědomí


Termín nevědomí je pravděpodobně znám již od počátku běhu světa. Nevědomí v jakékoli podobě nás svou bezbřehou přítomností obšťastňuje každý den, každý oka-mžik našich dní. Proto jsem si v projektu Nevědomí dala za úkol i cíl poukázat na něj a v mezích míry jej změnit i nasměrovat ve vědomé bytí a oslavu života v jeho různorodosti, pestrosti, křehkosti a síle. Je pravdou, že každému co jeho jest, jako i Oni kamenem, Vy chlebem, i oko za oko, zub za zub. Vše je jen otázkou úhlu pohledu a priorit, nadhledu a velikosti ducha i ega. Dle mého názoru je problémem tohoto světa: Velké Ego v Malém Duchu nebo chcete-li...Velké Ego Malého Ducha. Res. toto v 80ti % množného čísla ženského i mužského rodu :-) V jednoduchosti JE síla a činy MAJÍ smysl a myšlenka SE zhmotňuje. Zákon zachování hmoty a energie tohoto prostoru. Činy malé i větší, cílené správným směrem nejen k dobru všech lidí dobré vůle, ale i všech bytostí jsoucích. Proto apeluji především na Vaše srdce a na Vašeho ducha. Zameťte před vlastním prahem, obrňte své duše pravdou... a pak pomáhejte všude tam, kam Vaše síla sahá. Jakýmkoli způsobem v míře, kterou uznáte za vhodnou, pod hlavičkou své vlastní motlitby a víry, tedy svého individuálního ismu. Tak jedině je možné dojít k pravé podstatě své spokojenosti.
Diky za Váš čas a zdravím..a některé..res. Ty z Vás, jenž neznámí tak jste..líbu do duše...

Kaczeka Osh

Vše je propojené...Všichni jsme jedno... V případě, že se chcete aktivně „zapojit“...“otevřít oči“...a...“začít smysluplně a v(s) lásce(kou) žít“, není nic jednoduššího, než se do toho pustit ;). A například přes jakýkoli z projektů vzpomínaných na tomto blogu, který byl založen právě a jen k tomuto účelu...“propojit všechny lidi dobré vůle“ a „zahltit se navzájem objektivními a co nejucelenějšími informacemi“ :) ... následně pak "nakazit a zahltit" okolí :))) NAMASTE ... ONE LOVE ... ONE ...


PS. V případě jakýchkoli informací či jakéhokoli smysluplného čehokoli, mne kontaktujte na emailu: kaczeka@gmail.com, nebo na profilu Facebooku „Kaczeka Osh“. Vaše přání mi bude rozkazem ;) bude-li to v mých silách.

ASSIGNMENT FOR NEXT GENERATION IS : ... !!! - ÚKOLEM PŘÍŠTÍ GENERACE JE: ... !!!


Úkolem příští generace není pouze rozšíření spektra svého soucitu a tak povýšení duchovní úrovně lidstva, ale v prvé řadě najít vhodné alternativy ve výživě. Alternativy pramenící z přírody, z ucelených a všeobecně nabitých a vyzkoušených poznatků součastné vědy, vytvořit zdravé a nenásilné alternativy nejen pro lidskou rasu, ale i s možnostmi výživy zvířat. Evoluce sama nám ukazuje své možnosti. Běh na dlouhou trať lze urychlit svědomitou „dobrou vůlí“ v globálním měřítku na Zemi tohoto času opravdu „nutné“ změny. Jídlo zdravé a chutné nemusí znamenat smrt, utrpení a následné nemoci spojené s jeho konzumací, což je problém především živočišné stravy a tzv. civilizačních jídel. Jde pouze a jen o řádné přenastavení jednotlivých měřítek hodnot, změny vžitých a reklamou konzumně podporovaných zlozvyků a spravedlivé a moudré, tedy hodnotné novelizace zákonů, kde například zabití zvířete mělo by mělo být hodnoceno stejnou měrou, jako např. zabití dítěte. Na hranici intelektu jsou tito v jistých fázích vývoje totiž naprosto totožné nejen "čistou naivitou a důvěrou".

Výši, kvalitu a míru „svého soucitu, tedy probuzení“ najdete ve svých lednicích, na svých talířích, ve svých skříních…
...Spousty lidí obdivují „Dalajlamu – Bódhisattvu. Jejich lednice jsou však stále plné „zavražděných zvířat“. Neříká se tomuto náhodou „pokrytectví“?