03 July 2010

PROJECT Veggie Parade PRAGUE Czech Republic - PROJEKT Veggie Parade PRAHA Česká Republika





PROJECT Veggie Parade PRAGUE Czech Republic - PROJEKT Veggie Parade PRAHA Česká Republika

MORE INFORMATIONS - VÍCE INFORMACÍ NA http://www.veggie-parade.cz/
Co je Veggie Parade?

Veggie Parade je oslavou etického způsobu života. Klademe si za cíl vnést mezi širokou veřejnost informace o veganském a vegetariánském způsobu života a podpořit vzájemnou diskuzi. Chceme upozorňovat na nespravedlivé zacházení se zvířaty a mluvit o zbytečnosti jejich umírání. Chceme oslavit hodnoty soucitu, nenásilí a úcty k životům ostatních.


Celá akce je pojata jako oslava ve snaze o přemostění propasti mezi vegany, vegetariány a onou širokou veřejností. Veggie Parade zahájíme pochodem Prahou a zakončíme koncertem. Po celou dobu budeme v centru Prahy nabízet ochutnávky jídel, informační materiály, možnost shlédnutí tematických filmů i možnost vzájemné komunikace a příjemného setkání. Zúčastnit se můžete samozřejmě také závěrečného koncertu s přednáškami, diskuzemi a promítáním.

Přijďte s námi oslavit hodnoty soucitu ke všem živým bytostem na každoroční pochod veganů a vegetariánů Prahou Veggie Parade, který se ve stejnou dobu koná též v Itálii, Francii a USA. Jako na všech našich akcích se můžete setkat se stejně smýšlejícími lidmi, ochutnat veganské jídlo, získat informace nebo se prostě jen dobře pobavit na připravovaném festivalu.